Forfattere

Jenny BroomJENNY BROOM har studeret ved The Slade School of Art i London. Hun er en erfaren redaktør og har skrevet flere bøger for børn. Hun bor i London.

Læs Dyrenes Museum

 

 

 

Dustin HarbinDUSTIN HARBIN er en amerikansk tegneserietegner, som bor i North Carolina i USA, lige øst for det område, der blev dannet i begyndelsen af Devontiden, da urkontinenterne Baltika og Laurentia kolliderede, så Appalacherne blev skubbet op. Hans yndlingsdinosaur er selvfølgelig en stegosaurus.

Læs Dinosaurerne!

 

 

Jean-François MartinJEAN-FRANÇOIS MARTIN (1967) født i 1967, begyndte sin karriere som grafisk designer, før han kastede sig over illustration af børnebøger. Han arbejder også for Le Monde, Libération, Time, The New York Times og andre og udstiller regelmæssigt på gallerier i Paris.

Læs Elefantens hukommelse

 

 

B.J. NovakB.J. NOVAK er en amerikansk skuespiller, standupkomiker, instruktør og forfatter. Han er bedst kendt som forfatter på den amerikanske tv-serie The Office, som han også medvirkede i. Ud over børnebogen Bogen Helt Uden Billeder har han også skrevet novellesamlingen One More Thing.

Læs Bogen Helt Uden Billeder

 

 

Matthias PicardMATTHIAS PICARD er født i Frankrig og uddannet på designskolen i Strasbourg. Han debuterede med voksentegneserien Jeanine (L’Association 2011) og brød bredt igennem med Jim Curious.

Læs Jim Curious rejser til havets dyb

 

 

 

Katie ScottKATIE SCOTT har studeret illustration ved Brighton University og har siden arbejdet for BBC, The New York Times, Universal Records, mfl. Hun bor og arbejder i London.

Læs Dyrenes Museum

 

 

 

Sophie StradySOPHIE STRADY er født i Paris i 1966. Hun er redaktør og forfatter.

Læs Elefantens hukommelse