Den magiske muse

Den magiske museThomas Wellmann:
Den magiske muse (Pimo & Rex 1)
ISBN 978-87-92246-69-1.
Er udkommet.
Hardcover, 28 x 21 cm, farver.
Vejl. udsalgspris 150 kr.

 

 

 

 

 

Mød Pimo og Rex, to helte og livsnydere, som i dette deres første eventyr møder en magisk muse, levende skeletter og en ond nekromantiker.
Pimo & Rex er en ny humoristisk fantasyserie for børn og voksne og udkommer hermed på sit fjerde sprog.

Den tyske originaludgave modtog ICOM-prisen for sin fremragende billedside på Comic Salon Erlangen i 2014.

Pimo & Rex bind 2 er p.t. sat til efteråret 2016.

 

★★★★★ “En farverig og uhyre oplagt tegneserie.… Paletten skifter alt efter stemningen i historien og farverne er i det hele taget uimodståelige. Omslaget er i en klasse for sig …
Den magiske muse (Pimo & Rex 1) er oplagt til højtlæsning og begynderlæsere men i den grad også til de svære (og tvære) tweens og teens som bør elske den gakkede humor og det helstøbte univers. Giv den til en teen der kan lide at tegne, og hun vil begynde at eftergøre tegnestilen med det samme. Tegneserieglade voksne er selvskrevne læsere.”
Trilogien

★★★★ “Halleluja! Mine bønner er blevet hørt. Eller, mere præcist: Jeg har længe sukket efter gode, velfortalte og -tegnede serier for alle aldre.… Wellmann har en veludviklet sans for rytme i fortællingen, hvilket han fornemt udnytter til at skabe et par effektfulde page-turners, der gerne sætter humoren i spil. På samme måde har han virkelig styr på temposkift, hvor heftige actionsekvenser afløses af fint iagttagede småsituationer, der sætter både stemning og personopbygning i spil.…
Det er en skide god tegneserie, som er både sjov og spændende. Tegneserien har i nogen tid ligget fremme, og flere gange har pigernes jævnaldrende venner og veninder samlet den op og bladret i den. Det ér også en indbydende tegneserie i et for Aben Maler velkendt høj udstyrskvalitet. Vi ville alle tre anbefale serien til andre, og med dens helt ukunstlede fortællestil og meget nutidige tone og handling kan den snildt fungere som en indgang til at læse tegneserier.
Nummer 9

“Det er et album, der oser af charme, især båret af venskabet mellem Pimo og Rex.… Tjubang, romantik, slapstick-humor og lune – nu igen tilgængeligt for børn.”
Information

“Faktisk er der meget i Pimo & Rex der minder meget om Eventyrtid, for der er tale om et par ganske udknaldede hovedfigurer, der bevæger sig rundt i en verden, der er lige så bizar som den man møder i Eventyrtid. Det er en blanding af Kafka, Terry Gilliam tilsat en ordentlig dosis Dungeons & Dragons.…
Det eneste minus ved Den magiske muse er, at den er alt for hurtigt læst. Det fyrre sider sluges i et væk og så sidder man tilbage med følelsen af at vil have mere, med det samme. Forhåbentlig kan de venlige ord der gives den med på vejen her, være med til at gøre den til en moderat succes herhjemme, for der er i al fald en anmelder som meget gerne vil have mere.”
Kulturkapellet