Dinosaurerne!

Dustin Harbin: DINOSAURERNE!
ISBN 978-87-92246-66-0.
Er udkommet.
Leporello/harmonikabog, der foldes ud til 2 meters længde.
Tryk på for- og bagside.
Lukket format 33 x 20 cm, farver.
Vejl. udsalgspris 220 kr.

 

 

 

 

Kan du navnet på over 100 dinosaurer? Ved du, hvilke af dem der kom først? Hvem var de største og længste, og hvem var de mindste og korteste? Hvem levede til lands, til vands og i luften? Hvis du ikke ved det, kan du få hjælp i DINOSAURERNE! med over 100 af de mest fantastiske dinosaurer og en håndfuld andre forhistoriske skabninger, der levede for 66 til 375 millioner år siden. Alle på denne 4 meter lange harmonikabog.

Dustin Harbin er en amerikansk tegneserietegner, som bor i North Carolina i USA, lige øst for det område, der blev dannet i begyndelsen af Devontiden, da urkontinenterne Baltika og Laurentia kolliderede, så Appalacherne blev skubbet op. Hans yndlingsdinosaur er selvfølgelig en stegosaurus.

 


“‘Årh, hvor fedt!’ kom det begejstret fra Cecilia på 9 år, og jeg kunne kun sige det samme.… De superflot tegnede dinosaurer kommer marcherende på en lang række, og ud for hver dino er en lille, men god kasse, der fortæller de vigtigste ting om blandt andet navn, størrelse og type.… Det er en bog, man kan bruge lang tid på at nærstudere, og når man er færdig, har man ikke lyst til at stille den op på reolen, men hænge den op på væggen i stedet. Faktisk har man lyst til at købe to bøger, så man kan sætte dem op i forlængelse af hinanden og få glæde af alle fire meter med næsten 100 dinosaurer.”
Weekendavisen

Dinosaurerne! BeholdTheDinosaurs010 BeholdTheDinosaurs011